Το TNT απάντησε στον Κλοπ: Η «κόντρα» συνεχίζεται, ειρωνική ανάρτηση προς τον προπονητή της Λίβερπουλ! (pic)

Τo TNT άκουσε τα σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ και αποφάσισε να απαντήσει… ειρωνικά προς τον Γιούργκεν Κλοπ.  

Το TNT απάντησε στον Κλοπ: Η «κόντρα» συνεχίζεται, ειρωνική ανάρτηση προς τον προπονητή της Λίβερπουλ! (pic)

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ, προσωποποίησε τα παράπονά του προς ένα συγκεκριμένο Μέσο της Αγγλίας, έκτοτε το όνομά του συζητιέται ακόμη περισσότερο στο «Νησί».

Επί της ουσίας, πραγματοποίησε «επίθεση» προς το TNT για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετεί τη Λίβερπουλ στις διαθέσιμες ώρες για προβολή, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ομάδας να είναι εξαντλητικό και απάνθρωπο. Ή και... έγκλημα, όπως το χαρακτήρισε ο Γερμανός τεχνικός!

Τι είπε λοιπόν ο Γιούργκεν Κλοπ; «Τολμούν να φτιάξουν πρόγραμμα όπου παίζουμε Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη και Σάββατο στις 14:30. Είναι έγκλημα! Θα ήθελα κάποιος να παρέμβει. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι από μια μεριά όταν παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και λένε “Λίβερπουλ, να τη βάλουμε στις 14:30”, για να αρχίσει να γελά όλη η αίθουσα!

Και μετά περιμένετε από εμένα να έρχομαι να σας λέω ότι πρέπει να κάνω περισσότερα και πρέπει να έχω περισσότερη ενέργεια! Όχι, να με διαγράψουν και από τη λίστα των συνδρομητών τους!», ήταν τα λόγια του Γερμανού!

Και το TNT αποφάσισε να απαντήσει. Με ποιον τρόπο; Με το να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του Γιούργκεν Κλοπ, μπροστά από τον υπολογιστή και μία αίτηση εργασίας του TNT, να δηλώνει πως θα μάθει και αγγλικά, προκειμένου να προσληφθεί…

Δημήτρης Μανάκος