Ένα βήμα πιο κοντά στο «Wembley»: Τεράστιο «διπλό» της Μπόλτον επί της Μπάρνσλεϊ! (vids)

Μπόλτον από τα… παλιά, τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπάρνσλεϊ (1-3) και ένα βήμα πιο κοντά στην Championship μέσω του «Wembley». Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τσαρλς, που σκόραρε δις, χωρίζουν μόλις 90 λεπτά την ομάδα του Ίαν Έβατ από τον «τελικό» της ανόδου. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μάλιστα, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα!

Ένα βήμα πιο κοντά στο «Wembley»: Τεράστιο «διπλό» της Μπόλτον επί της Μπάρνσλεϊ! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στη διαδικασία των Play Offs της League One η Μπόλτον, η οποία επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Μπάρνσλεϊ και έκανε το πρώτο βήμα για να φτάσει μέχρι και τον τελικό του «Wembley».

Έχει ολοκληρωθεί φυσικά μόνο το ένα ημίχρονο, από την στιγμή που έχουμε και επαναληπτικό, αλλά η δεύτερη συνάντηση θα λάβει χώρα στην έδρα της ομάδας του Ίαν Έβατ. Και για όσους παρακολουθούσαν την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα γνωρίζουν πως η δύναμη της Μπόλτον είναι το «σπίτι» της.

Η παράδοσή της γενικώς κόντρα στην Μπάρνσλεϊ δεν ήταν θετική, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Μπόλτον ήταν αποφασισμένη. Έκανε το 1-0 στο 23ο λεπτό με τον Τσαρλς, ενώ ο ίδιος παίκτης διεύρυνε τον δείκτη του σκορ, οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Πίεσε, δίχως τη μεγάλη ευκαιρία η Μπάρνσλεϊ,μείωσε αλλά ο Γουίλιαμς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας κόρνερ! Και κάπως έτσι, αν η Μπόλτον αποδειχθεί το ίδιο συνεπής και στη ρεβάνς, τότε θα έχει ισχυρό προβάδισμα για τον «τελικό», που θα της δώσει το εισιτήριο της Championship. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μία εκ των Πιτέρμπορο ή Όξφορντ Γιουνάιτεντ, θα βρεθεί επίσης στο «Wembley»!

Δημήτρης Μανάκος